Vinn ett snyggt designparaply!

paraplyhav

Skippa det trista svarta. Chans att bli ägare till ett läckert designparaply.

Glamourjägaren efterlyste i april snygga och lite ovanliga paraplyer. Som svar på det inlägget kom ett trevligt brev från nystartade göteborgsföretaget Designparaplyer. Underbart! Precis det som eftersöktes och dessutom här i Göteborg.

Besök Elin och hennes webb-shop. Elin startade Designparaplyer efter en tröstlös jakt på snygga kvalitetsparaplyer .          
– Här hittar du exklusiva paraplyer, en stor del av dessa paraplyer är handtillverkade i England och håller en mycket hög kvalité. Att satsa på kvalité är mer vänligt mot miljön då det håller längre, istället för att det ska kastas bort så fort det blåst sönder. På köpet får du en snygg design och ett hållbart paraply som är 100 procent fritt från reklam berättar Elin.
Ja, varför tillbringa regniga dagar med ett trist paraply när du där kan skaffa dig ett helt fantastiskt dito.

pumaUppmaningen i aprils blogginlägg var att  ”Hitta Göteborgs glamourösaste paraply”, missade du att skicka in bilder så deppa inte. Designparaplyer ger dig nu möjlighet till att tävla med din bästa sommarbild. Motivet ska associeras med regn och rusk och första priset  är årets mest moderiktiga paraply Puma!
Tävlingsperioden pågår till och med 31 augusti och mer går att läsa på Designparaplyers Facebooksida.

Lycka till med tävlandet och ut och njut av sommaren – med eller utan regn.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>