Varmt tack från KjolTyget som laddar med värmande kjolar

fb

Facebook 31 augusti 2013

Vilken härlig start för KjolTyget! Trevliga kunder som besöker e-shopen och massor av glada besökare när vi är ute på event. Över 500 som gillar oss på Facebook och nu stundar en spännande höst. Tack alla ni som förgyller KjolTygets dagar, vi hoppas att våra färgsprakande Zand Amsterdam kjolar förgyller era.

blogg nya vavMarstrand, Åsa, Brännö, Mölnlycke, Haga, Linnégatan… Några av de många platser som har hunnits med denna sommar. Och inte är det slut. Kommande helg startar vi med ett besök i Mölndal där det fredag 7/9 bjuds på Kulturnatt i Kvarnbyn och sedan den 7-8 september kommer du kunna träffa KjolTyget på Livsstilsmässan i Göteborg. Ta tillfället i akt och ge dig en heldag med fokus på kropp, sinne och själ. Härliga färgsprakande kjolar tar vi med oss och KjolTyget ser fram emot att få glädja er besökare.

Kjoltyget paraply zand

Möt regn och blåst med en värmande vacker kjol!

Och i butiken hittar du från och med idag en massa underbara Anna Väv. Låt oss möta regn och blåst med värmande vackra kjolar! Modellen har till skillnad mot en ordinarie Anna ett tjockare vävt yttertyg med fantastiska gobelängmönster samt ett inre tyg av bomull.
Detta ger dig en lite kraftigare skön kjol men liksom Anna är även denna modell fyra kjolar i en. Bär den med ena eller andra sidan ut eller vänd på den löstagbara linningen och vips har du två variationer till.Kjoltyget rod kort zand Det yttre tyget går i lite mer dämpade nyanser och har kontrastrika underbara mönster.
Tillsammans med en lite tjockare strumpa, tights eller leggings är du redo att möta höstens kyla.

Fortsatt planering pågår för fullt gällande fler utflykter under september och vill du ha besök av oss så skriv en rad till, info@kjoltyget.com. Mässor eller homeparty, inget är för stort eller för litet bara vi har en lucka i kalendern.

När sedan hösten anlänt och vintern smyger sig på kommer KjolTyget ladda upp med härliga nyheter. Spännande nya varianter av modellerna Marilyn och Anna kommer in under oktober. Håll utkik – KjolTyget lovar dig att frysa om benen kommer du inte behöva göra!

kjoltyget zand amsterdam

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>