Skönt stickat och värmande virkat

Visst kan hösten vara vacker men kylan är något som glamourjägare har svårt för. Vilken tur att det då finns värmande, vackra plagg att krypa in i. Fyll höstens garderob med stickat! Tröjor, koftor, mössor och en och annan cape, frossa i härliga garner, färger och njut av värmen de ger dig.

filippa k

Snyggt från Filippa K kan hittas på bland annat Nelly.com

 

Och visst finns det glamour bland den stickade utbudet. Långt bort är bandomens hemska raggsockor och kliande tröjor. Läckra långkoftor, klänningar och värmande tröjor hittar du så här i hösttid i de flesta butiker.  De stora kedjorna erbjuder en hel del snyggt och kikar vi på lite kända märken finner du garanterat vackra stickade plagg.

 

Men vill du få en alldeles egen och unik prägel så spana in Confuse design. Helt fantastiska handstickade boleros, koftor och ponchos som är en njutning för både öga och kropp.

confuse design

Handstickad ponchokofta och poncho från Confuse design

Du hittar plaggen via deras butik Powerprice på Tradera och kikar du in där så missa inte deras övriga kläder. Häftiga jackor och snygga linnen utlovas. Vill du komma i kontakt med dess kreativa tjejer så surfa in på deras facebooksida.

vantar

Vackra vantar
by Margarete Nudel


Åter till det stickade… Vi får inte glömma inte att huvud och händer också behöver sitt och visst är en värmande sjal ett måste.
I boutiquen by Margarete Nudel hittar du garanterat saker att älska.
Margarete berättar på sin sida att de senaste åren har det mest handlat om stickning. Hon designar och producerar högkvalitativa, unika och huvudsakligen handstickade accessoarer till modeintresserade kvinnor i Sverige och i Europa.
rosa bandet

 

Och inte bara det, här finner du även flera assessorer där by Margarete Nudel samarbetar med Rosa Bandet och donerar pengar till bröstcancerforskningen. Härligt och absolut rätt nu när oktober månad börjar!
Surfa in och njut av vackra ting och gillar du att sticka själv eller bara vill veta mer om Margerete så besök bloggen ”En stickares vardag”

 

Glamourjägaren själv är dock inget vidare på att manövrera varken stickor eller virknål så nu ska det sökas vidare efter härliga och värmande skapelser tillverkade av er som kan. Ett uppdrag vilket är ack så trevligt!
Vem vet. Kanske detta slutar med att hela bilen får sig en outfit – liksom denna söta som kunde ses vid Domkyrkan i Göteborg tidigare i år.

stickat och virkat

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>