Nyfiken på KjolTyget?

Vi packar gärna bilen full och kommer till dig. Vare sig du är privatperson som vill anordna ett kul homeparty med vännerna eller du är arrangör av mässor/marknader och tycker att KjolTyget skulle vara ett perfekt inslag.
Geografiskt kan allt diskuteras men är det längre än 10 mil från Göteborg så rekommenderas att du är ute i god tid. Hör av dig till oss på info@kjoltyget.com och berätta om din idé. Butiks- och salongägare är också välkomna.

nya kjolarAnna, Nicole, Charlize gör succé när KjolTyget kommer på besök och snart kommer än fler modeller. Dessa färggranna, fairtrade-märkta och unika kjolarna måste bara ses.  Ha koll på KjolTygets facebook-sida och i denna blogg så missar du inte vad som är på gång.

nya på vag in i butikOch inte är det bara i almanackan KjolTyget fyller på, just nu pågår arbetet med att fylla upp butiken med nyinkomna kjolar. Fotografering och registrering av alla härliga, unika kjolar tar sin lilla tid. Varje kjol måste ha sin egen bild men håll ut, vi jobbar så fort det bara går. Nyhetsbrev skickas ut till alla er som har kundkonto – självklart är det ni som får kika först!

butikbesök

KjolTyget på besök hos M & M Nail & Beauty Center.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>