Nu har det klarna(t)

Nu kan du betala via Klarna faktura och Klarna konto. LivsStil och KjolTyget strävar efter att uppfylla er besökares önskemål och ett av dem har varit fakturabetalning.
KlarnaDet blev en stökig helg för butikerna, inte bara med faktura-moduler utan det har även blivit byte av webb-hotell och uppgradering av tekniken. Förhoppningsvis inget som du besökare har märkt av och nu ska allt vara i ordning.
postenButikernas betalnings-möjligheter sedan tidigare är Payson, Paypal och postförskott och nu, efter lite stök och bök, erbjuds även Klarna.     

paypal

payson

Fakturahanteringen är igång hos KjolTyget från och med idag, måndag 15 april. LivsStils faktura-tjänst beräknas komma igång under vecka 17, dvs tidigast 22 april.

Puh, visst kan det vara spännande med teknik men för en glamourjägare så är all detta php, ccs, input, html, div och H1:ande rena grekiskan. Mängder av tack till LivsStils och KjolTygets favorit-tekniker och alla ni andra som hjälper till.

Själv önskas tid få läggas på glamourjakt, marknadsföring och att serva dig besökare med vackra ting. Här på bloggen men också i butikerna.
Och som tur är hinns det med…

Nicole-kort,704,3

Ett glädjebesked till er, som liksom jag har fallit pladask för KjolTygets härliga, färgsprakande modeller, är att vi har fyllt på med nya unika kjolar. Efterfrågan på Charlize och Nicole är stor och vi utökar nu med en kort variant av Nicole.
Lite hemlighetsfullt berättar jag också att en helt ny design presenteras nästa vecka.

Du har väl inte missat att till helgen kan du träffa  KjolTygetMinimässan i Mölnlycke. Vi ser verkligen fram emot att få träffa alla härliga kunder och glada besökare.

Och LivsStil har också skoj på gång.  BysthållareDen 4 maj besöks Falkenberg och det blir  ”Tjejkväll På G” . Café På G bjuder in till en spännande och underhållande kväll med modevisning, räkmacka, härligt umgänge och mycket, mycket mer. Biljettinformation hittar du via www.pa-g.se eller deras facebooksida.

Hoppas vi ses….

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>