Mys med mjuka kuddar

Kryp upp bland härliga kuddar i divanen, njut av den sprakande brasan, smutta på en het Irish Coffee och mys i novembermörkret…

kudde 2 nordiska hemtextilJa, har du nu så som undertecknad glamourjägare varken divan eller öppen spis så är det minst lika härligt att bulla upp mängder av mjuka kuddar och luta sig tillbaka i vardagssoffan. Prydnadskuddar i alla de storlekar, färger och material går just nu att hitta i stort sett i vilken butik som helst. Denna höst svämmar det över – enfärgat – fuskpäls – mönstrat – djurmotiv – ja oavsett vad du föredrar hittar du troligtvis en favoritkudde att krama.

kuddar indiska

Jagar du varma färger och kanske lite tofsar är Indiska en bra jaktmark. Mysigt mjukt och nu också mängder av julmotiv finner du gott om hos Hemtex. Vackert klassiska prydnadskuddar går att hitta hos Nordiska hemtextil och så vidare… Bara att dyka ned i kuddhavet.

kudde nordiska hemtextil

Påfågelfjäder – Nordiska hemtextil

Kuddar-Dimoda

Kuddar för matglada – DiModa

 

 

 

 

 

En egen favorit blev DiModas roliga recept-kuddar. Utmärkt för oss som inte bakar så ofta, det ser i alla fall gott ut! Och visst är det en utmärkt gåva till den matlagningsglada, inte går det att ge bort en kokbok varje gång, eller….

teesme1teesme2Letar du kuddar via e-handeln så missa inte TEESME.se. Här hittas kuddar med både humor och finess. Mr and Mrs always right är två som ska inhandlas för egen del. Utmärkt att ha tillhands om kuddkrig utbryter.

Och kan du nu inte finna den kudde du så gärna vill ha? Lugn. Tees me kan hjälpa till – spana in deras designa själv erbjudande – bara att låta kreativiteten flöda.

…och sedan när så kuddarna är tillrättalagda och mysfilten framtagen så glöm inte att unna dig något gott. Kanske en Irish C kan passa?  Blanda till och njut i novembermörkret.

Irish Coffee

4 cl irländsk whiskey  
2-3 tsk brun farin  
varmt kaffe  
Garnering: löst vispad grädde
Blanda i ett värmetåligt glas. Sätt i en sked och rör om. Toppa med grädde.
(recept från systembolaget.se)

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>