Modellande glamourjägare och Bitte Kai Rand

Visst var det härligt med helgens solsken!

Söndagen var bokad för fotografering och glamourjägarens uppgift denna gång blev att vistas på den andra sidan av kameran. Modellsidan…
Platsen var Klippan och det som skulle fotograferas var sommarkjolar. Med somrig topp samt bara ben…
Ajaj, att det inte var så varmt som det såg ut när man inomhus tittade ut på vårsolen det var ett som var säkert.

Huttrande och frysande i blåsten gjordes det dock sitt bästa att uppfylla fotografens önskemål, denne iklädd vinterjacka och långkalsong. Att vara modell är en konst! Blir imponerad av alla de  proffsmodeller som ser så avslappnade ut. KjolTygetTror nog att många av de bilder vi ser i olika sammanhang är tagna under både kyliga och krävande situationer.
Resultatet av söndagens foto-session? Ja, förhoppningsvis blev det ett antal bilder med vackra kjolar, sommarkänsla och en på bild i alla fall avslappnad modell.

Andra modellbilder, snygga och eleganta, trillade in i min brevlåda nu på förmiddagen. Ett väl presenterat utskick från Bitte Kai Rand som i dagarna har öppnat butik här i Göteborg. Dit ska allt glamourjägaren förlägga ett besök.
Detta danska modehus har sedan tidigare butiker i Malmö och Stockholm samt sin webbshop men nu finns det alltså besöksmöjlighet även här. Snubblade in på bloggen Vicky World där Vicky Hansson ger dig nyheter om Bitte Kai Rand och annat skoj. Vill du läsa mer om designern själv, den danska modedrottningen Bitte Kai Rand, fann jag en intervju, vilken har med några år på nacken men som fortfarande är läsvärd. DN 2007.

Snyggt, enkelt, kvinnligt mode och absolut värt ett besök är Bitte Kai Rands göteborgsbutik. Blir att hoppa på spårvagnen och ta en tur till Drottninggatan.

bittekai-32

Underbar klänning i 100 procent silke.

bittekai-45

Älskar detta svart-vita. Elegant och glamouröst.

 

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>