Mjuk manchester – Modell Marilyn nu i höstens hetaste material

kjoltyget-zand-amsterdamSammetsmjuk manchester, effektfull bård och tuffa detaljer. Äntligen är Marilyn corduroy här! Unik, variationsrik och supersnygg. Nu lanserar KjolTyget efterlängtade Marilyn corduroy, en både kaxig, elegant och värmande kjol.

Att hösten är här har nog ingen missat. Ruskväder och en termometer som kryper ner mot minus. Men inte ska vi deppa för det. KjolTygets senast modell av Marilyn är härligt mjuk och värmer de mest frusna ben.            
marilyn kjoltyget 1marilyn kjoltyget 2

 

 

 

 

Är så roligt att nu kunna komplettera modell Marilyn med en höst/vinter variant. Populära Marilyn är med sin kontrasterande nederkant något alldeles extra. marilyn kjoltyget 3Nu finns det tre varianter av modellen. Marilyn spets och Marilyn bård vilka är sydda av fantastiska bomullstyger. De har en tio centimeter bred spets respektive bård som följer kjolens nederkant vilket skapar en kontrastfull effekt. Kjolarna är såklart vändbara och ger dig fyra variations-möjligheter. Den dekorativa kanten återfinns på ena sidan, den andra sidan är utan. Den tredje modellen, Marilyn corduroy är som sagt vårt senaste tillskott från Zand Amsterdam, en värmande härlig kjol i manchester- och bomullstyg. Även denna modell är vändbar, ena sida i mjuk manchester och en dekorativ bård, andra sidan i småmönstrad bomull och tuffa detaljer.

Och vilket mottagande Marilyn corduroy har fått! KjolTyget passade på att under en turné norrut premiärvisa modellen då Qoola Qvinnors After work i Västerås besöktes. Härliga Creative Suits som arrangerade och härliga besökare gav massor av energi åt en småföretagare. qoola qvinnorOch när KjolTygets kunder dessutom delar med sig av sina nyinköpta kjolar via facebook och bloggar så är det bara att buga och bocka. Stort tack Ulrika Gabriel och alla ni andra. Är du nyfiken på nätverk och nätverkande så kika in hos Qoola Qvinnor, lovar att det kommer ge dig mycket glädje och vill även tipsa dig om att besöka Ulrikas blogg. Som coach och hälsoinspiratör delar hon med sig av sin kunskap. Intressant läsning som absolut inspirerar.

KjolTyget laddar nu inför en vecka då Ateljé VIP ska besökas. Är du i Göteborg så ta en tur till Götabergsgatan 30 i Göteborg. Mängder av härliga kjolar hittar du där från måndag 28/11 till och med fredag 1/11. Ateljé VIPFinn din egen unika kjol eller varför inte fixa julklapparna? Barnmodellen Faye där varje kjol har ett storleksspann mellan 110-164 centilong, Isabel XL med storlek 40 tom 50 eller välj och vraka bland övriga modeller där varje kjol har storlek mellan 28 tom 44. Ta dig en tur till festbutiken Ateljé VIP, du finner där inte bara KjolTyget utan en butik fylld med vackra ting. Välkommen!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>