Magnum pleasure store – ett njutningsfullt sommarminne

magnum amsterdam 1Då har hösten kommit på allvar. Regnet öser ner och trädens blad yr runt benen. Vad passar då inte bättre än att plocka fram ett litet sommarminne bestående av läcker Magnum-glass. En het dag i Amsterdam snubblades det in på ett underbart glasscafé. Glamouröst, glittrigt och visst är det en turistfälla av rang men strunt i det.     

magnum amsterdam 3Besök detta paradis där du själv designar din magnum-glass. Magnum pleasure store, precis som det låter är det både smarrig och kaloririkt, javisst. Men så roligt och finns barn med i resesällskapet garanteras det att lyckliga småttingar kommer traska ut ur lokalen med sina alldeles egna glasspinne-skapelser.

Den stora glamourstjärnan utdelas för de magnifika glassarna i skylten, synd att dessa inte går att beställa. En Magnum i guld skulle passar en glamourjägare… Men variationen av val till din glass är stor, allt från salt, nötter och sötsaker ligger och väntar. Trevlig personal fixar sedan din pinne i en rask takt och vips så står du där med din färdiga glass. Hitta dig sedan en trivsam sittplats på Rembrandtplein och varsågod och njut!

magnum amsterdam 2

magnum amsterdam 4

 

 

 

 

Längtar du och inte kan vänta tills besöket blir av så ta en titt på detta youtube klipp. Pompa och ståt då invigningen av Magnum pleasure store ägde rum den 30 maj i år.

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>