Lämna stan och bege dig till Bakgården…

Fullt upp med sol, sommar, härliga vänner och jobb har det varit för glamourjägaren men nu är det nog dags att dela med sig av lite glamourösa och njutningsfulla tips. Allehanda utflykter och fynd har det blivit. Nu ska det bara sorteras och paketeras innan spännande resmål, västkustens underbara öar och mysiga platser att mötas på presenteras.

bakgard 1

Bakgården, en tropisk oas inte så långt bort som det ser ut att vara…

Men inte behöver du vänta länge på senaste fyndet bland fantastiska platser. Inte heller åka så långt. Ta en tur till Mölndal och lämna trängseln i stan. Ta dig uppför den lååånga backen och när du nästan, om du cyklar, förgås av flåset så stanna… Det du kommit fram till är en oas som kallas Bakgården.

bakgard 4 Glamourjägaren fick förmånen att bevista helgens Bazar Artizan, ett av flera evenemang som ägarna Sten och Marianne bjuder in till. I deras otroliga trädgård arrangeras det quiz-kvällar, loppisar, bluesaftnar och trivselfaktorn är enorm.
Familjen har huserat på Svanegatan 14 sedan 1990 och idag möts du av en lummig och fantasifull trädgård. Kika in på deras site och ta del av Stens berättelse om hur detta lilla paradis skapats. Glamourjägaren och KjolTyget njöt av söndagens härliga solsken samt alla trevliga besökare. Ett besök på Bazar Artizan lär det allt bli igen.

outdoorbluesfest31aug
Men sommaren lider mot sitt slut och sista chansen för ett besök denna säsong har du till helgen. Boka in en tur till Mölndal och njut av en skön bluesafton i en fantastisk miljö. Föranmälan krävs så skynda dig in och anmäl via deras sida eller Bakgårdens facebooksida.

Hinner du inte dit i år så lova att gör en notering i nästa års kalender. Att få träffa dessa eldsjälar, Sten och Marianne och ta del av deras härliga paradis är vardagsglamour på hög nivå. Och inte nog med alla de offentliga arrangemang som erbjuds du kan även hyra denna oas till egna fester och event. Eller varför inte så är i kick off tider, lägg ditt företagsevent på Bakgården.

bakgard 2

Välkomnade miljö för både tvåbenta…

bakgard 3

…och fyrbenta besökare


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>