Hjälp KjolTyget att bidra till Musikhjälpen

Uppdatering 131215: Grattis Tova i Kinna! Auktionen för Musikhjälpen är avslutad. KjolTyget gratulerar Tova i Kinna som nu är ägare till en härligt färgsparkande Anouk. Hon la det vinnande budet på den kjol som www.kjoltyget.com auktionerat ut till förmån för Musikhjälpens insamling. Grattis!
—————————————————————————————

På Gustaf Adolfs torg här i Göteborg står en glasbur innehållandes tre radiopratare. Diverse artister och kändisar passerar buren och på lite mer avstånd passerar en nyfiken allmänhet. Jippo säger en del, allvar säger andra men fakta är att det är Musikhjälpen 2013 som har intagit torget.

headerMitt i julklapps-stressen pågår nu Musikhjälpens insamling som detta år lyfter upp en undanskymd katastrof, kampen för att alla tjejer ska ha rätt att överleva sin graviditet.
Släpp tankarna runt julgran, presenter och skinka och ge en slant till detta viktiga!

Flera olika sätt att bidra hittar du på Musikhjälpens sida och kan du nu inte släppa klapp-jakten så ta en kik på alla auktioner som pågår hos Tradera. Där hittar du allt från Veronica Maggio konsertbiljetter, privat coachning med Mia Törnblom, Håkan Hellströms hatt till en signerad stol från tv-programmet ”Så mycket bättre”.

Utöver Musikhjälpens egna auktioner pågår även en mängd andra, privatpersoner och företag auktionerar ut spännande och roliga produkter där alla intäkter går till insamlingen.

Anouk 817-1Anouk 817-2Härligt initiativ och självklart ska KjolTyget vara med och bidra! Var med och bjud på en unik, färgsprakande Anouk. Auktionen pågår tom söndag 15 december.

 

anouk sv home


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>