Hitta glamour i ett väntrum?

Tandläkarbesök är inget vidare glamouröst. Varken att skriva om eller att uppleva.
Men där i väntrummet, innan det är dags att gapa stort och få munnen fylld med diverse slangar och skrot, så kan det allt glittra till. Trivsamma tidningar och glänsande magasin serveras i de flesta väntrum.

Eftersom jag omöjligen kan lära mig hur lång tid det tar, att med spårvagn ta sig från punkt a till punkt b, klevs det in en hel kvart för tidigt. Blev så sittande med ett höstnummer av Sofis Mode och fastnade för sköna modellbilder med kläder av bland andra den svenska designern Nhu Duong.    

nhu1

 

Färger och material vilka absolut gillades av en morgontrött glamourjägare. Namnet Nhu Duong får mig att minnas hennes vackra tenn-smycken men efter att ha kikat i tidningen blev det att vid hemkomst ta sig en ordentlig uppdatering via internet.
Nhu Dongs vårkollektion 2013 visade sig dock inte innehålla så mycket färg utan mer raka linjer, klassiska klänningar och ett härligt skirt material som fick mig att längta till att dess värmen anländer.

 

 

Kika närmare på denna 28-åriga tjej som beskrivs som både modeunder, hypad och Sveriges mest lovande designer. En färsk nyhet är att Nhu Duong nu gör sitt andra samarbete med modekedjan Weekday. Först ut att designa för en kollektion av Weekdays nya märke 1440 är just Nhu Duong. Kollektionen är inspirerad av extremsporter och kommer till Weekday-butikerna i mars.

nhu-dong

 

Glamourletaren lutar sig dock tillbaka och inväntar nyfiket på vad hon kommer bjuda på resterande 2013. Extremsport är inget som lockar och visst är strikt och rakt helt ok. Men tummar hålls för att Nhu Dong fortsätter att skapa med de härliga färger och material som kan ses i tidigare kollektioner.

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>