Härlig söndag i Mölnlycke och nu blir det Kungsbacka-resa

Full fart gillar glamourjägare och det är det verkligen just nu. Knappt har det andats ut efter Mölnlyckeresa för att nu styra kosan mot Kungsbacka. Till helgen träffar du KjolTygetInnerstadens Garagesale!

Helgens minimässa i Mölnlycke blev en härlig dag för KjolTyget. Stort tack till alla besökare, utställare och duktiga arrangörer. Och visst blev det en lyckosam dag även för en glamourjägare. Ett nosande runt borden och alla fina föremål resulterade i en helt underbar necessär från Riitaprodukt. Lyckades faktiskt hålla karaktären men hade lätt kunnat åka därifrån med en hel hög. Riitaprodukts och Oopsie Nelly of Swedens necessärer är ett måste i glamourgarderoben så ta en titt på deras sidor! Finns så mycket vackert att njuta av.                

riitaproduktssmycka
Mötet med företaget Smyckerum var en härlig upplevelse. Spana in de helt fantastiska halssmycken som kan hittas i Kristina Wagnås butik. Lycklig glamourjägare älskar smycket som inhandlades och möts våra vägar igen är risken stor att det blir fler inköp.

Isabel XL
Ja, en härlig söndag var det och nu är veckans arbete i full gång. KjolTyget presenterande igår tisdag sin nya modell Isabel och under veckan lanseras Marilyn. Missa inte det.

 

 

Är du på jakt efter en korsett med kvalité är det till LivsStil du ska styra kosan. korsetterbjudDär pågår förfullt en utförsäljning av udda korsetter. Snygga Burleska-korsetter med stålskenor till suveräna priser. LivsStil håller även på att fixa för fullt inför resan till Falkenberg. Vill du vara med om en riktig helkväll så ta en tur till Cafe På G den 4 maj då det bjuds in till ”Tjejkväll På G”.

 

Till helgen blir det som sagt åter igen utflykt för KjolTyget. Kungsbacka bjuder in till Innerstadens Garagesale som hålls lördag den 27 april kl 10.00-14.00 på Kyrkskolans gård och Södra Torggatan. Där hittar du inte bara KjolTyget, många spännande och roliga butiker deltar så välkommen att fynda!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>