Göteborgs mest glamourösa paraply?

Att ha takfönster här i Göteborg resulterar lätt i stört nattsömn. Ett ivrigt smattrande blev dagens väckarklocka fast lite mysigt är det allt. Men tyvärr så får man inte alltid stanna inomhus när regnet öser ner. Vad behövs då om inte ett glamouröst och uppiggande paraply.

Kanske många av er då säger – Köp regnkappa!
Blåsten här i Götet förkortar titt som tätt livslängden på många paraplyn. Glamourjägaren slår dock dövörat till och utmanar vindbyarna.

royal_clouds

En egen blå himmel, från Umbrella Heaven

antique_rose

Vackra blommor, även dessa från Umbrella Heaven

 

Var kan det då hittas praktfulla paraplyer om inte i Storbritannien. Några som verkligen har kunskap om regn och regnskydd är ju engelsmännen. Umbrella Heaven har ett härligt utbud av både regn och solskydd. Här hittar du paraplyer för två, trädgårdsparasoll och massor av läckra design-paraplyer.

lulu-guinness-birdcage

Helt underbar ”fågelbur” från Lollie & LuluEtt besök hos Lollie & Lulu kan också rekommenderas. Ett litet brittiskt familjeföretag med stor passion för paraplyer. Går du och klurar på en alldeles egen paraply-design så hjälper de dig gärna att förverkliga din idé.

 

 

 

Lite längre bort ligger Canada men även där är regn vanligt förekommande. Här hittades paraplyföretaget Raindrops. Kunde inte hålla mig ifrån att visa dig några av deras superläckra regnskydd.

dahlia-umbrella

En egen blomma att bära med sig.

pasotti_309blackred_open

Underbart vacker paraply från Raindrops

 

 

 

 

 

 

 

 

Ja många vackra och roliga paraplyer finns det. Släng ut det trista svarta och släpp fram färg och mönster.

Vad sägs om en liten tävling!

Vilket är Göteborgs mest glamourösa paraply? Ut och spana om du nu inte äger det själv.
Ta en bild, berätta lite kort om paraplyet och dess ägare och e-posta till info@livs-stil.com.

Bilderna som kommer in publiceras under juni månad och en vinnare koras då.

Lycka till med letandet.

cleopatra


En reaktion på “Göteborgs mest glamourösa paraply?

  1. Flera av de där paraplyerna finns i Sverige också, närmare bestämt hos finaparaplyer.se
    Jag har själv köpt ett med himmel på insidan. En riktigt läcker effekt är att det är dubbla dukar, så molnen är inte på insidan av den svarta duken, det är de facto en egen duk. Effekten blir ännu läckrare då!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>