Glamourös inspiration

Är du klar?
Med outfiten till helgens party…
…eller till den där festen som det längtas till framöver.

butik

Grönbergs interiör

Vare sig det är Tip the Velvet i Göteborg eller annat roligt evenemang som lockar vill jag passa på att ge dig lite inspiration och tips. För er som är på fjäderplymjakt så ta en sväng till Grönbergs interiör. Här finns det fjädrar och plymer i alla storlekar, kulörer och prisklasser.
Grönbergs butik är för mig en favorit att besöka, känslan av att en resa tillbaka i tiden är härlig då man möts av skön musik och ljuva dofter. Så mycket fint att titta på och absolut inte bara inredningsartiklar. Vad sägs om till exempel vackra smycken från Bodoir Deluxe.

prickig katt

Prickig Katt

 

 

Är du på jakt efter än mer hårdekorationer kan detta hittas hos Prickig Katt. Hattar, hårsmycken och coiffer finns i mängder i denna härliga lilla butik på Magasinsgatan. Gör ett besök, jag lovar att du vandrar därifrån lyckligt leende och kanske med något vackert i en påse.

 

 

 

royal1

Royal Black

 

Men vad göra om inspirationen ändå saknas? Besök då Royal Black. En korsett- och couturestudio baserad i Wien.  Här skapar designern Barbara Pesendorfer de mest fantastiska kreationer, samtliga från egna mönster. Kika in och njut, Royal Black hittas både via facebook och på egen sida. Där visas glamourösa klänningar och fantastiska korsetter upp i underbara miljöer. Måste få slänga in ett extra beröm till fotografen. Blir du köpsugen får du snällt ställa dig i kö och jo, en stadig prislapp är det men drömma kan vi alla få ibland.

 


2 reaktion på “Glamourös inspiration

  1. Det här var ju inte så bra….

    Jag kommer inte jobba något mer idag utan boka bort mig på ”möte” och kika på korsetter resten av dan!!!

    • Roligt att du gillade mina tips. Får hoppas du fick lite gjort på jobbet… fast bara lite, titta på korsetter är absolut ett skäl till ”mötesbokning”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>