Paus i sökandet

Dagarna (och nätterna) fylls nu med härliga kunder, roliga möten och vackra ting vilket resulterar i att denna blogg inte får de uppdateringar den behöver.

Så… jägaren tar paus på oviss framtid.
Självklart fortgår sökandet efter både glamour och slott men inte i denna blogg.

Vad som händer hos KjolTyget och LivsStil kan du läsa mer om här:

Logo_KjolTygetwww.kjoltyget.com
www.facebook.com/KjolTyget
www.pinterest.com/kjoltyget/

Twitter: kjoltyget_tweet
Instagram: kjoltyget_unik_stil

www.livs-stil.comnytestLivsStil
www.facebook.com/LivsStil

 

Välkomna!

 citat

Skönt stickat och värmande virkat

Visst kan hösten vara vacker men kylan är något som glamourjägare har svårt för. Vilken tur att det då finns värmande, vackra plagg att krypa in i. Fyll höstens garderob med stickat! Tröjor, koftor, mössor och en och annan cape, frossa i härliga garner, färger och njut av värmen de ger dig.

filippa k

Snyggt från Filippa K kan hittas på bland annat Nelly.com

 

Och visst finns det glamour bland den stickade utbudet. Långt bort är bandomens hemska raggsockor och kliande tröjor. Läckra långkoftor, klänningar och värmande tröjor hittar du så här i hösttid i de flesta butiker.  Läs mer

Hitta glamour i ett väntrum?

Tandläkarbesök är inget vidare glamouröst. Varken att skriva om eller att uppleva.
Men där i väntrummet, innan det är dags att gapa stort och få munnen fylld med diverse slangar och skrot, så kan det allt glittra till. Trivsamma tidningar och glänsande magasin serveras i de flesta väntrum.

Eftersom jag omöjligen kan lära mig hur lång tid det tar, att med spårvagn ta sig från punkt a till punkt b, klevs det in en hel kvart för tidigt. Blev så sittande med ett höstnummer av Sofis Mode och fastnade för sköna modellbilder med kläder av bland andra den svenska designern Nhu Duong.     Läs mer

Välförtjänt fredagsmys startar hos favoritfrisören

Så skönt med fredag. Nu stundar en helg med förhoppningsvis lite lugn och trivsamt umgänge. Men först så ska det fredagsmysas.

Begreppet fredagsmys har verkligen slagit rot bland oss svenskar. Är det för att vi är lättpåverkade av tv-reklam? Eller var det så att vi fick ett ord som saknades då stunden inför veckoslutet skulle beskrivas? Inskrivet i Svenska akademins ordlista blev det i alla fall 2006 och hur som är det ett rätt gosigt ord. Sedan är det upp till var och en att göra fredagsaftonen familjär, glamorös, enkel eller vad som nu passar.

kudde

En perfekt fredagskudde hittar du hos Two Shabby Chicks

Läs mer

Höfthållare och Hisingen – En helgsammanfattning

Blev en helg fylld av jobb istället för burlesk samvaro med glada Tip the velvet besökare. Lite darr på läppen över att behöva tacka nej till fest men får istället glädjas över allt som blev gjort med LivsStil.

jordash

Snart i lager -
söt väska från Jordash

 

Med start idag måndag och hela veckan kommer LivsStil presentera massor av nya fina varor. Det startas med underbara höfthållare och trosor, sedan står vackra stayups på tur och förhoppningsvis hinner de bedårande väskor och kjolar som beställts från Dark star of Jordash även läggas upp.

Läs mer

Hitta och bli hittad – marknadsföring pågår + en liten tjuvkik

LivsStil har idag jobbat på att synas. Att finna enkla, bra sätt som gör att nya besökare och kunder kan hitta till butiken är en av de viktigaste sysslorna så här i uppstarten.
Stor glädje är det när du som redan funnit LivsStil hjälper till. Att berätta om LivsStil och på det sättet sprida reklam är vi tacksamma för.
Men marknadsföring består av många olika sätt och olika kanaler. Förra veckan fick LivsStil en egen facebooksida och nu hittas vi även hos diverse portaler.        Läs mer

Inredningsbloggar – botemedel för guldfebrig glamourjägare

Sakta men säkert börjar jag tillfriskna från guldfebern som drabbade mig då det inredningsspanades på Harrods. Fast släppa tanken på inredning vill jag inte.

Kikade in på snygga bloggen Blackbird vilken jag emellanåt besöker och där hittade jag ett riktigt spännande inlägg. Göteborgstjejen Charlotte driver inte bara Blackbird utan är även butiksägare, inredare och stylist.

blackbird

Blackbird – En läsvärd blogg

Och stylisten kommer verkligen få en rolig vår. Spana in projekt Godhemsgatan. Läs mer

Eggande, glittrande, knivskarpt och flärdfullt när London Edge kombineras med Harrods

Att jag älskar London är sant. En pulserande stad som ständigt ger mig nya erfarenheter och intryck. Förra veckans besök resulterade i trevliga minnen. Hyfsat hotell med en sådan glad tjej i receptionen att man inte kunde annat än att le och tvärs över gatan ett mysigt café som serverade de mest magnifika apfelstrudlar jag smakat på länge. Trafiken rullade på, vi kom bara lite vilse och ett mycket givande besök på London Edge. Säger tack till medresenär, mässarrangörer och London för en lyckad tripp. Läs mer

Alla dessa temadagar

Aj då, blev så mycket med butiksstartandet så firandet av kramens dag helt glömdes bort.
Nja, en hel del kramande blev det allt ändå. Passar på att tacka för alla glada tillrop och lyckönskningar gällande LivsStil.

Temadagar
Men sant är det. Att det igår den 21 januari var kramens dag. En dag då vi ska uppmärksamma kramen och dess betydelse. Missade du firandet men vill öva på olika kramar inför nästa år så finns en lite kramguide med allt från ”back till front hug”, ”bear hug” och ”cheek hug” hos National Hugging Day. Fast dig och mig emellan, visst ska kan vi alla kramas utan att almanackan säger det till oss.

Läs mer

Energigivare & checklistor

Håller som bäst på att checka av allt som ska vara gjort innan öppnandet av LivsStil.
Bokföring, avtal, försäkringar, praktiska detaljer så som emballage och lagersortering varvas med grafiskt arbete, tekniska klurigheter och hantering av webb-shopen.
Stressen jagar på och fjärilarna i magen fladdrar runt men samtidigt är nyfikenheten och förväntan stor på det som komma ska.

Vad behöver man då om inte lite pepp. Läs mer